Австрія автоматично продовжила дію посвідчень шукачам притулку з України

Австрія автоматично продовжила посвідчення українцям, які претендують на притулок. Дії посвідчень вимушено переміщених осіб автоматично продовжуються для всіх, кому вони були видані раніше, повідомили в Міністерство з питань реінтеграції окупованих територій.

Як розповіли у відомстві, шукачам притулку, які знайшли прихисток в Австрії, автоматично продовжують дію посвідчення вимушено переміщеної особи, пише Zahid.net

«Відповідний орган відправить його рекомендованим листом за місцем вашої реєстрації. Якщо на момент доставки нікого не буде вдома, лист передадуть на зберігання у найближче поштове відділення», – йдеться у повідомленні.

У Мінінтеграції розповіли, що у випадку, якщо людина не може забрати лист із поштового відділення у зазначений строк, їй варто звернутися до Федерального відомства з питань імміграції та притулку (Bundesamt für Fremdenwesen und Asyl).

«Контактні дані відповідних регіональних представництв Федеральних відомств можна знайти за посиланням. Їх надішлють рекомендованим листом за місцем реєстрації», – йдеться у повідомленні.

 

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини