“Безчесний придурок” – Кислиця не добирав слів про заяви Лаврова в Індії

3 березня на саміті G20 в Індії міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відзначився низкою обурливих та цинічних заяв. Зокрема, він заявив, що Росія в Україні насправді “зупиняє війну, яку розв’язали проти нас”.

Після виголошеного абсурду про буцімто справжню жертву у війні, зал просто вибухнув сміхом. Не залишилися такі заяви й без уваги в Україні.

Кислиця дав влучну характеристику

Зокрема, постійний представник України в ООН Сергій Кислиця у твітері як завжди влучно прокоментував слова Лаврова, а разом й дав тому влучну характеристику. Він підкреслив, що глава МЗС Росії сьогодні поєднує у собі клоуна, блазня та безчесного придурка.

“Клоун, блазень або придурок. Клоун – це кумедний персонаж цирку, тоді як блазень – це людина, яка працює, щоб розважати свого господаря. “Війна, яку розв’язали проти нас”, – говорить жалюгідний Лавров, виставляючи себе на посміх, викликаючи принизливий регіт публіки. Безчесний придурок!”
– написав український дипломат.

Також Сергій Кислиця опублікував й відео моменту ганьби представника Росії та реготу над ним. Зауважимо що сміх із залу був таким, що Лавров на секунду навіть затнувся.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини