“Я був готовий там померти” – в Україні воював син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді

В Україні проти російських окупантів воював син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді.

Конор Кеннеді, син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді, в Україні брав участь у військових подіях та знищував окупантів. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, – пише ТСН.

За його словами, він був глибоко зворушений подіями 24 лютого та хотів допомогти. Тому він записався до Українського інтернаціонального легіону.

“Я знаю, що ця історія буде опублікована, тому я хочу розповісти її першим, щоб зробити це якнайкраще та спонукати інших до дії. Як і багато людей, я був глибоко зворушений тим, що я бачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли я почув про Український інтернаціональний легіон, я знав, що поїду, і наступного дня пішов до посольства записуватися”, – сказав Конор.

За його словами, родина та друзі не знали, що він відправився на війну. Також своє справжнє ім’я він не називав побратимам, оскільки хвилювався через те, що до нього може бути інше ставлення.

“У мене не було попереднього військового досвіду, і я не був хорошим стрільцем, але міг носити важкі речі та швидко навчався. Я також був готовий там померти. Тому невдовзі погодилися відправити мене на північно-східний фронт. Мій час в Україні був недовгим, але я багато побачив і багато відчув. Бути військовим мені сподобалося більше, ніж я очікував. Це страшно. Але життя просте, і винагорода за сміливість і добрі справи є суттєвою”, – наголосив Конор Кеннеді.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини