Син Повалій розказав, чому вже під час війни співав на росТБ, та пригадав мамині поневіряння в Україні

Син співачки Таїсії Повалій, яка під час війни жваво продовжує виступати в росії та Білорусі, Денис вважає, що негатив на адресу його мами в Україні ще з 2004-го року був вигідний тим, кому “хотілося повоювати”.

На думку Дениса, запис Повалій та Ані Лорак у зрадники України, а також зривання георгіївських стрічок тощо створювали “додатковий привід для вторгнення”, передає ТаблоID.

Про це чоловік написав у своїх Insta-сторіс, відповідаючи на хейт. А також спробував аргументувати, чому навіть після початку війни він співав на “Першому Пропагандистському”.

“Розумію обурення людей, по тєлєку сказали “фас” і хто винен в усьому”, – зазначив 39-річний Повалій.

“2019-ий рік – уже за Зеленського мамі, після того, як повішені афіші ювілейного (і першого за 15 років сольного концерту в Києві) відмовляють в оренді ПК “Україна” на якійсь нечіткій підставі”, – пригадав син артистки.

“А тепер увага, питання: кому на руку такі дії нашої влади? Чи не ще один привід для вторгнення – розподіл за мовним принципом, на своїх та чужих, за майдан/проти, зривання георгієїських стрічок…”, – наголосив Денис.

Цікаво, що Повалій використовує і термін “СВО”, тобто “специальная военная операция”, як називає війну проти України російське керівництво.

“До речі, коли почалася СВО, ми саме співали заключний номер на вокальному проєкті на “Першому Пропагандистському”. Я би, може, і не вийшов би на сцену (хотілося втекти), але все було підготовано, відрепетирувано, і, як на зло, це була моя єдина авторська пісня…”, – побідкався Денис.

Чоловік сформулював, якою є його “маленька роль у цій великій кривавій грі”.

До слова, в Instagram Денис Повалій називає себе “українським біженцем в Іспанії”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини