Батько та 12-річна донька померли, а мама в тяжкому стані: деталі ДТП біля заправки на Львівщині

У Львівській області внаслідок ДТП 18 листопада загинули 12-річна школярка та її тато. Дівчинка померла на місці, а батько, який був за кермом того трагічного дня, через отримані травми помер у лікарні через два тижні. Мама дитини залишається у тяжкому стані.

Докладніше про цю аварію читайте пише OBOZREVATEL.

Дитина померла на місці, а батько – у лікарні

Смертельна ДТП сталася біля села Красів Стрийського району. Близько 7-ї ранку Opel Astra робив розворот ліворуч, але в цей момент в автомобіль на великій швидкості влетіла Skoda Octavia із 48-річним водієм за кермом.

У першій машині їхала сім’я – 52-річна Оксана, 50-річний Ігор та 12-річна Марічка Масні.

Схема ДТП

Дівчинка загинула на місці, лікарі вже не могли їй допомогти. А батьків доправили до лікарні із численними травмами. Їхній стан був важким.

А вранці 1 грудня батько Ігор помер. За словами медиків, у нього були пошкоджені внутрішні органи, а також переломи ніг.Все, що залишилося від Opel

У Skoda знівечило передню частину

Оксана, мама загиблої Марічки, поки що залишається в лікарні, її стан стабільно тяжкий. “Вона при тямі, їй сказали про загибель дочки та чоловіка, вона все знає”, – розповіла знайома сім’ї.

Їхали до школи

Того трагічного дня сім’я їхала з Красова до школи із сусіднього села. Дівчинка ходила там до 7-го класу, а її мама працювала вчителькою – викладала у третьому класі.

“На похорон Марічки тоді прийшли всі її однокласники. Деякі діти плакали. Марічка була дуже гарною, дружелюбною дівчинкою. Скільки пам’ятаю, будь-який захід, концерт, виступ – Марічка завжди в перших рядах. Вона і вірші читала, і співала, і танцювала. Була дуже розумною та начитаною дівчинкою, добре вчилася”, – згадує про неї її знайома.

Для Оксани та Ігоря це був другий шлюб, у кожного від першого шлюбу є двоє вже дорослих дітей. А ось Марічка була молодшою та улюбленою дочкою, мама народила її вже у 40 років.

Про Ігоря кажуть, що він був майстром на всі руки. Його багато хто знав у селі, запрошував попрацювати, щось побудувати, відремонтувати тощо.Співала, читала вірші, танцювала

Небезпечна ділянка дороги

Місце, де сталася ДТП, місцеві жителі вважають поганим. Це вже не перша смертельна аварія на цій ділянці. Минулого року там зіткнулася “Нива”, водій також загинув.

“Там є заправка, а прямо навпроти неї розворот. Через відбійник автомобіля, який хоче розвернутися, не видно. А охочих зробити маневр багато, тому що люди заправляють авто, відразу виїжджають – і на розворот. Я не знаю, чи із заправки їхав Ігор, чи просто повертав, але факт залишається фактом. Краще б цей поворот там прибрали зовсім“, – каже місцевий житель Микола.Місце аварії з Opel Astra та Skoda Octavia

Обласна поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті потерпілих, за що загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, за офіційними даними Патрульної поліції, в Україні за перші 10 місяців поточного року сталося понад 16 тисяч аварій, у яких загинуло 340 людей та ще понад 2,6 тисячі отримали травми.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини