У Львові попрощалися з загиблою в трагічній аварії монахинею Ольгою Дуплецою (фото,відео)

У Львові поховали монахиню Ольгу Дуплецу із Конгрегації сестер Францисканок Родини Марії. Жінка відійшла у вічність внаслідок жахливої аварії, що трапилась 20 листопада у центрі Львова.

Сьогодні, 25 листопада, у Львові попрощались з загиблою під колесами маршрутки монахинею Катедрального собору Внебовзяття Пресвятої Діви у Львові (Латинська катедра) Ольгою Дуплецою, передає Вголос.

Монахиня працювала на парафіяльній кухні плебанії та була настоятелькою згромадження Сестер Францішканки Родина Марії. Більше про історію сестри Ольги читайте у матеріалі “Вголос”.

О 11.00 відбулася молебень на вервиці за душу сестри, о 11.30 – меса.

“Сьогодні, на цій поминальній літургії, ми виражаємо вдячність за різноманітне, незліченне добро в житті сестри Ольги. В той же час, у вічному житті ми бачимо її посмішку, з якою вона дивилася на нас з любов’ю і вдячністю. Ця твоя делікатна усмішка, сестро Ольго, якою ти часто потішала нас, додає впевненості у щасті, яке ти вже осягнула шляхом невимовної дороги страждань, яку сьогодні ми можемо прирівняти лише до дороги страждань Ісуса Христа.

Ця дорога страждань – це ті кілька кілометрів страждань, якими ти позначила львівські вулиці, так як Ісус позначив своїми стражданнями вулиці Єрусалиму”, – зазначили під час поминальної меси у Латинському катедральному соборі.

Сестру Ольгу поховали на Личаківському кладовищі у гробівці сестер-францисканок.

Нагадаємо, сестра Ольга відійшла у інший світ внаслідок моторошного інциденту, який трапився зранку 20 листопада в центрі Львова за участі приміської маршрутки №138.

Водій здійснив наїзд на двох монахинь, що переходили дорогу на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. 67-річну сестру Галину відкинуло від удару, через що її госпіталізували з травмами.

Водночас, під колесами маршрутки опинилась 48-річна сестра Ольга. Її тіло водій протягнув під капотом вулицями міста аж до кінцевої зупинки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини