“Володимир Зеленський так і не зрозумів, що від нього чекають не помсти опоненту, а порятунку від Covid” – Петро Порошенко

Слова президента Володимира Зеленського щодо  eкспрезидента Петра Порошенка в інтерв’ю “Фокусу” вважають свідченням того, що він є безпосереднім замовником політичного переслідування п’ятого президента.

Про це заявили у партії “Європейська солідарність”, – пише gazeta.ua.

Зазначається, що за результатами опитувань, “Зеленського визнали розчаруванням року, і він так і не зрозумів, що люди чекають від нього не помсти опоненту, а кінця епохи бідності, не “великого крадівництва”, а порятунку від коронавірусу, не переїзду на державну дачу, а обіцяних вчителям зарплат у 4000 доларів”.

“Зеленський стверджує, що відсторонив одного з керівників свого офісу Татарова, але сам Татаров це заперечив. Зеленський говорить, що не впливає на прокуратуру, але за три години до суду над Татаровим прокуратура Зеленського передає справу заступника офісу Зеленського менеджеру Зеленського і за сумісництвом голові СБУ.

Так, так, у Зеленського “немає корупції”: справу Юрченка замнули, Холодова – забули, а пограбування держави Коломойським – взагалі табу”, – заявили в “Європейській солідарності”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини