«Нема долі, нема майбутнього» – Владзьо із «Вар’ятів» налякав дописом своїх фанів

Учасник «Вар’яти-шоу» Владзьо написав у соцмережі допис, яким стривожив своїх фанів.

Карантинні обмеження, схоже, доводять Владзья до відчаю. У дописі гуморист скаржиться, що втомився сидіти вдома і не бачить якогось визначеного майбутнього.

Про це Владзьо написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

” Ніколи я так не хотів на роботу, як зараз. Просто вже так задовбало сидіти вдома що жопа. Поробив біля хати всю роботу – побудувався трошки, поробив ремонти, посадив на осінь дерева, сина виростив вищого за себе, трошки печінку, – тобто, я зробив все, що має зробити мужик за життя, але я то всьо зробив за карантин, і тепер я хочу займатися улюбленою справою!!!

Хочу бачити в залах людей, хочу квіти, переїзди, хочу їхати в якісь міста, в інші країни і, звичайно, знов побачити нашу найкращу в світі тусовку – «Вар‘яти»! Ой! Ми як з’їжджаємося, то так тішимося, що на другий день не можемо встати з ліжка! Ми які є, так і називаємося.

Але нічого не зробиш – треба сидіти вдома. Зустрічатися в зумі. Переписуватися в вайбері. Вітати в телефоні. Пити по скайпі. Грати дурня в онлайні. Пересилати подарки новою поштою.

Коли в тебе були кожен третій день концерти, і ти постійно в дорозі, а значить в тонусі – то було легко, просто і спокійно. Ти знаєш, що будеш робити через пів року, рік, півтора… а зараз – вакуум. Нічого не ясно, все переноситься, закривається, стишується.

Ніхто нічого не робить, всі бояться і не ризикують. Я аж зараз зрозумів, що писала Сара Коннор в «Термінаторі» ножем на столі. І це підходить для сьогоднішніх днів – no fate…
Нема долі. Нема майбутнього. Але може появиться..”

https://www.facebook.com/1997221210489482/posts/2766723566872572/?d=n&substory_index=0

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини