У львівській піцерії “Траторія сім‘я” годують дітей сирими курячими нагетсами (фото)

У піцерії “Траторія сім‘я”, що на Південному у Львові, відвідувачі скаржаться Форпосту на сиру курятину, яку подають у страві. При цьому більшу частину гостей складають діти з батьками. Про це сьогодні у коментрарі виданню розповіла львів’янка Оксана Шиманська.

Інцидент трапився у п’ятницю, 27 листопада. За словами відвідувачки, працівники піцерії принесли нагетси із повністю сирою курятиною всередині, більшість яких з’їла її дитина.

“Їла їх із соусом, можливо тому не одразу зрозуміла, що щось не так. Вже вкінці дитина сказала, що більше їх не хоче, тоді я спробувала один і він був зовсім сирий”, – розповідає Оксана Шиманська, передає Форпост.

За страву відвідувачі таки заплатили, але жодних пояснень та вибачень від адміністрації закладу не отримали. Тоді жінка написала про цей випадок у Фейсбуку.

“Дорогі друзі! Хочу поділитися з вами своїм негативним досвідом відвідування піцерії “Траторія сім‘я”, що на Південному. Ми з донечкою зайшли поїсти. Зробили замовлення. Принесли його досить таки швидко! Проте, нас чекав сюрприз! Нагетси, як бачите на фото, були сирі!!!! На мої обурення жодних пояснень я не отримала, окрім, як «перепрошуємо, але Вам принесли не ті нагетси»!!!! Цікаво, для кого призначалися саме «ті нагетси»? В цей час у закладі святкували Дні народження приблизно 20 діток. Ви уявляєте можливі наслідки від такого частування?! Батьки, будьте обачними, коли обираєте заклад харчування чи святкування Дня народження дитини.

P.S. Вибачень від працівників закладу я так і не почула….”, – обурюється львів’янка.

За словами Оксани Шиманської, спершу вона намагалась поговорити з адміністратором і кухарями, які готували страву, але ніхто крім барменки із гостею розмовляти не захотів.

“Тоді я залишила гроші, взяла чек, аби мати доказ, де їла моя дитина, і просто пішла. Згодом намагалась зателефонувати за номерами вказаними на сайті та додзвонитись до власників. Але мені відмовились давати їх контакти, кинувши слухавку, а потім і зовсім перестали відповідати на дзвінки”, – додає жінка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини