В «Епіцентрі» зробили «72-годинну п’ятницю», щоб обійти карантин вихідного дня

Очільник Міністерства охорони здоров’я висловив обурення заявою торгівельної мережі «Епіцентр» в соціальних мережах про запровадження «72-годинної п’ятниці» у зв’язку із введенням в країні карантину вихідного дня.

Про це він повідомив під час брифінгу 12 листопада, – пише Львівський портал.

Зазначимо, Кабінет міністрів запровадив карантин вихідного дня і встановив, що по суботах і неділях працюватимуть  лише продуктові магазини, аптеки й ветеринарні аптеки, автозаправки та автосервіси.

Проте торговельна мережа «Епіцентр» на своїй сторінці у Facebook повідомили: «Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне». Також представники мережі додали картинку: «Увага! Вводимо 72-годинну п’ятницю!!!».

Своєю чергою Максим Степанов вважає такі висловлювання цинічними та запропонував власникам мережі разом відвідати відділення реанімацій, де перебувають важкохворі на COVID-19. Очільник МОЗ впевнений, що контролюючі органи дадуть відповідну оцінку таким заявам.

«Цинізму, схоже, немає меж. Впевнений, що контролюючі органи дадуть відповідну оцінку такій заяві мережі. Я, зі свого боку, запрошую власників, яким так кортить покуражитись на темі «життя та смерті», наступного разу відвідати зі мною хоча б одну з реанімацій, де кожного дня помирають хворі на COVID-19», – зазначив Степанов.

Нагадаємо, ще під час весняного локдауну Львівська міськрада офіційно дозволила працювати торговому центру «Епіцентр» на період карантину.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини