“Володимир Зеленський гасив вогонь” – Леонід Кравчук висловився про реакцію президента на скандальне рішення КСУ

Леонід Кравчук впевнений, що Конституційний Суд України порушив Конституцію своїми скандальними рішеннями і поставив українське суспільство в незручне становище. На його думку, реакція президента Зеленського була вчасною та адекватною.

На думку Кравчука, ця ситуація вимагає негайних, конкретних та дієвих кроків. Про це голова української делегації в ТКГ заявив в ефірі одного з українських телеканалів, інформує 24 канал.

Як Кравчук оцінив реакцію Зеленського на дії КСУ

  • Він пояснив, що президент Володимир Зеленський вніс законопроєкт, яким пропонує звільнити весь склад Конституційного Суду, оскільки цього потребувала ситуація.
  • За його словами, запропонований Зеленським документ – це законопроєкт, а не указ. І тепер, мовляв, від усе залежатиме від Верховної Ради.

Президент гасив вогонь. Коли зібралася РНБО, вогонь палав, антиукраїнська ситуація поширювалась, потрібні були дуже швидкі та радикальні кроки,
– сказав Кравчук.

Зверніть увагу! Президент вніс до Ради законопроєкт “Про відновлення довіри до конституційного судочинства”. Документ пропонує визнати рішення КСУ нікчемним та прийнятим в умовах реального конфлікту інтересів. Крім того, передбачається припинення повноважень складу Конституційного Суду.

рішення конституційного суду

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини