«Проект Україна закритий, в нас вже давно нема держави» – Сніжана Єгорова розповіла, чому поховала для себе Україну

Телеведуча Сніжана Єгорова, відома своїми скандальними висловлюваннями, назвала місцеві вибори в Україні катастрофою, а тих, хто їх організовував – рагулями.

Про це Євгорова сказала у ефірі телеканалу «Наш», – повідомляє Про Львів.

Єгорова також запевнила, що завжди прислухається до думки свого народу:

«Ви знаєте, що я займаю достатньо активну громадянську позицію і надаю перевагу в цей тяжкий період бути разом з моїм народом. Я чую те, що говорять люди на вулицях, і намагаюся, приходячи на канали , донести позицію народу. Не позицію якихось політичних пратій, які рвуться до влади і, як звично, обіцяють поліпшення життєвої ситуації. Насправді з кожним роком ми бачимо тільки погіршення. Сьогодні я зідзвонювалася, списувался з великою кількістю людей зі всіх регіонів і зрозуміла, що явка неймовірна низька, побачила, як організовані ці вибори, особливо у маленьких містах. Коли рагулі беруться за справу, ми бачимо «високий» рівень гри. Це просто катастрофа, це біда», – зазначила телеведуча.

Також Сніжана Єгорова зазначила, що «проект Україна» для неї закритий:

«На мою думку, проект Україна закритий апріорі, бо в нас вже давно нема держави, нема чіткої позиції, куди ми рухаємося, нема нормальних адекватних лідерів, які здатні взяти це під свій власний контроль. Рагулі виросли з того моменту, коли Україна здобула незалежність від здорового глузду, з ти х пір, як влада почала знущатися з власного народу», – сказала телеведуча.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини