“Не зміг знайти паспорт вдома”: мер Львова Садовий не зміг проголосувати на виборах

Садовий

Андрій Садовий наразі не зміг взяти участь у голосуванні.

Міський голова Львова Андрій Садовий не зміг проголосувати на місцевих виборах, бо прийшов на виборчу дільницю із закордоним паспортом. Представниця виборчої дільниці відмовилась видати бюлетені і Садовий вернувся додому шукати внутрішній паспорт, передає ZAXID NET.

Мер прийшов на виборчу дільницю № 461949 разом з дружиною, тещею та наймолодшим сином. На відміну від дружини та тещі, Андрій Садовий не зміг скористатися своїм виборчим правом, оскільки взяв з собою закордонний паспорт. На зауваження членкині ДВК, що дозволяється голосувати лише за паспортом громадянина України, мер подякував за пильність.

«Я не зміг знайти свій український паспорт вдома, взяв закордонний і дівчата зробили мені зауваження, що можна голосувати лише за українським паспортом. Я хочу подякувати їм за пильність», – пояснив Андрій Садовий після виходу з дільниці, зазначивши, що йде додому шукати свій паспорт громадянина України.

https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/3612682495437946

Зі слів міського голови, станом на 13:00 явка виборців на місцевих виборах у Львові становить близько 13-14%. На минулих виборах на цей час була явка дещо більша.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини