Дзідзьо хотів, щоб його дружина сиділа вдома, а її кліп розкритикував, – співачка Slavia розповіла деталі

Співачка Slavia розповіла про те, що її чоловік, відомий за сценічним іменем як Dzidzio, не хотів, щоб вона будувала власну кар’єру. Виконавець наполягав на тому, щоб дружина сиділа вдома та дбала про сімейний затишок.

Про це Slavia розповіла у інтерв’ю, – повідомляє Про Львів з посиланням на Obozrevatel.

Однак жінка таки вирішила будувати власну кар’єру на сцені, адже ще змалку любила музику та співи:

«Це сталося не різко, я пройшла довгий шлях, щоб дійти до такої думки. Насправді, це нормально, якщо колись так говорила. Значить я росту, це мій досвід. Саме тоді мій чоловік робив кар’єру, і говорив, що йому буде спокійніше, коли я буду вдома. Він не хотів за мене переживати.

говорив, що він знає, що таке концерти: це робота вночі, це фанати тощо. Я хотіла, щоб моєму чоловікові було спокійно, щоб він міг будувати свою кар’єру. А дружина має бути для нього підтримкою й опорою. Тоді я вирішила саме так, і думала, коли у Михайла все складеться, він зможе і мені допомогти.

Все своє життя я співала, завжди писала пісні і досі відчуваю в цьому своє покликання. Кожна душа, яка приходить на цю землю, повинна виконати своє завдання. Якщо вона цього не робить, то не знаходить собі місця і спокою», – поділилася дружина Dzidzio.

Вона також розповіла про те, що чоловік розкритикував її кліп:

«В одному з інтерв’ю Дзідзьо сказав, що мій кліп вийшов не таким, як він хотів. Моя відеоробота йому не підходила. Однак все, що там є, це абсолютно мені органічно, адже зараз саме так я себе відчуваю. Я щаслива, що можу робити те, що мені подобається», – запевнила Slavia.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини