«Я не пробачу і піду до кінця» – батько військового Журавля, який кілька днів помирав у сірій зоні, подав позов на Зеленського

Сергій Журавель, батько військового Ярослава Журавля, який кілька днів помирав у сірій зоні, подав позов до суду на президента України Володимира Зеленського.

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє Про Львів.

Сергій Журавель висунув президентові звинувачення в тому, що він “заборонив залучення підрозділів спеціального призначання для проведення рятувально-пошукових заходів” біля Зайцевого. І це, на думку батька загиблого, призвело до того, що поранений Ярослав Журавель загинув від крововтрати у “сірій зоні”.

“Я, Сергій Журавель, батько загиблого воїна України- Ярослава Журавля.

Я не пробачу тим,хто завдяки популізму і некомпетентним діям став причиною загибелі мого сина. Я не пробачу тим, хто ставить під загрозу життя наших військовослужбовців, під прикриттям “прагнення до миру”.

Я подаю позов у Генеральну Прокуратуру, щодо вчинення злочину Володимиром Зеленським,на посту Верховного Головнокомандувача і Президента України.

Я не боюся, і піду до кінця, заради Справедливості.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини