«Грьобане дно, генерал-полковник займається розправою зі співаком» – волонтери стверджують, що Хомчак хоче призвати Тараса Тополю з запасу

Інформацію про те, що головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак дав розпорядження призвати до служби лідера групи Антитіла Тараса Тополю, оприлюднила волонтерка Наталія Воронкова.

Це сталося після того, як співак опублікував дані про отримання Хомчаком третьої квартири від держави, переконана волонтерка.

«Дно. Останні крихти втраченого авторитету», – прокоментувала Воронкова цю ситуацію у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“ПРИКОЛИ НАШОГО ГШ…
Хочете новий треш?
Що ж відбулося після того як Тарас Тополя опублікував генеральську квартирну історію? – читати саму історію тут https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3487898877956494&id=100002092491392

Генерал Хомчак не придумав нічого кращого як напрягти по Тополі військомат.
Там зараз такий двіж і шухер 😱

Хочуть призвати його із запасу, щоб влаштувати веселу службу в учєбці. Нарили якусь прострочену довідку із 2007-2008 років, коли Тарас ще навчався в Академії Внутрішніх справ і намагаються притягнути за вуха порушення правил військового обліку.

І нічого, що Тополя волонтер і два роки їздив на фронт, на самісінький «передок» і ніде не переховувався: з концертами виступав ще й допомогу привозив й передавав. Смішно, правда, що публічна особа може десь переховуватися. Хіба що в ефірах телеканалів 🧐

І дарма, що Тополя взагалі офіційно багатодітний батько 👨‍👩‍👦‍👦
Просто уявіть глибину цього триндеца…

Головнокомандувач всіх ЗСУ Хомчак замість того, щоб керувати армією та вирішувати її критичні питання (а їх ой як багато – я знаю точно, бо тільки повернулась з фронту) – Генерал-полковник займається розправою зі співаком.

Дно.
Грьобане дно.
Ні, це таки ДНІЩЕ…
І останні крихти втраченого авторитету.”

https://www.facebook.com/100001341160844/posts/3401965243191481/?extid=0&d=n

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини