Прокат дитячих автомобілів переселять з-під Оперного театру на площу біля Цирку

Відтепер прокат дитячих машинок у Львові працюватиме на площі біля цирку. З-під Оперного театру його виселяють.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 22 жовтня, на засіданні виконавчого комітету.
Так, згідно з з рішенням «Про визначення місця надання послуг з прокату дитячих механізованих автомобілів, мотоциклів, мопедів, електровеломобілів, сігвеїв, гіроскутерів, ховербордів» місцем прокату надалі буде площа перед Львівським державним цирком, – повідомляє Про Львів з посиланням на пресслужбу ЛМР.

«Наше законодавство є недосконалим стосовно надання послуг прокату, зокрема дитячих електромобілів, сігвеїв, героскутерів. Достатньо довгий час не вносились зміни стосовно правил надання таких послуг. Відтак на засіданні виконавчого комітету було зроблено перший крок — визначено площу перед Львівським державним цирком місцем, де можна надавати такі послуги. Тобто кататись на цих машинках у Львові можна буде тільки навпроти цирку.
В другому пункті цього рішення виконкому передбачено скерувати його в поліцію та в Галицьку районну державну адміністрацію. Ці два органи мають здійснювати контроль за виконанням цього рішення”, — розповіла Гелена Пайонкевич, директорка юридичного департаменту ЛМР.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини