Фагот з гурту ТНМК розповів, як став батьком чужій дочці

Одного разу вокаліст гурту ТНМК Олег “Фагот” Михайлюта на прохання колишньої дружини Аліни став батьком нерідної йому дитини.

Музикант приховував це від друзів та навіть близьких. Втім, як і той факт, що пізніше йому довелося від цієї ж дитини офіційно відмовитися, – пише apostrophe.

Про це Михайлюта розповів у студії передачі “Зірковий шлях” на каналі “Україна”. За словами музиканта, він так і не знає, чи розповіла його колишня дружина правду своїм батькам.

Як згадав через роки соліст ТНМК, його колишня дружина росла в дуже консервативній родині, тому весілля для неї було принципово важливим питанням. “У Аліни були дуже серйозні батьки, виховані за всіма канонами й традиціями, – додав він. – Перший секс у нас був у шлюбну ніч”.

Через вісім років шлюбу пара помітила, що їх стосунки фактично переросли в дружбу, і прийняла спільне рішення розлучитися. “Ми розлучалися дуже полюбовно. А коли пішли подавати заяву на розлучення й чекали своєї черги, то травили анекдоти”, – посміявся музикант.

Незабаром після розлучення Аліна завагітніла від іншого чоловіка, але їхні стосунки не склалися. Тоді, не знайшовши в собі сил розповісти батькам правду, дівчина подзвонила Олегу і попросила його стати батьком дитини. “Я не зможу їм пояснити, – згадав її слова музикант. – А якщо я скажу, що ми з тобою просто посварилися і вирішили розлучитися, але дитина твоя?”

“Фагот”Фото: Instagram / “Танок на майдані Конго”

Михайлюта розумів, що буде “виглядати покидьком” в очах батьків колишньої дружини, але погодився їй допомогти. З того моменту пройшло вже багато часу, але музикант досі не знає, чи розповіла Аліна правду батькам. До того ж на цьому їхня історія не закінчилася. Через деякий час дівчина знову зійшлася з батьком дочки Софії та попросила “Фагота” відмовитися від дитини.

“Я беру папірець, а там написано: “Я, Михайлюта Олег Ігорович, відмовляюся від моєї дочки Софії та не заперечую, що вона буде носити інше прізвище”, – згадав музикант. – Я читаю, а у мене всередині все стискається”. За словами Михайлюти, це був дуже непростий епізод в його житті, але на цей крок він пішов виключно заради колишньої дружини.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини