Від 19 жовтня на Львівщині діє нове карантинне епідзонування

З понеділка, 19 жовтняв Україні починає діяти нове епідемічне зонування. Частина районів Львівщини, зокрема і Львів, потрапила у «помаранчеву зону».

Також частина області опинилася у «жовтій зоні». Відповідне рішення було прийнято 15 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – пише Львівський портал.

У «помаранчевій зоні» опинились: міста Львів та Дрогобич, Пустомитівський, Сокальський та Яворівський райони Львівської області;

До «жовтої зони» потрапили: міста Борислав, Моршин, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський, Самбірський та Стрийський райони Львівської області;

До «червоної зони» не потрапив жоден район Львівщини.

Зазначимо, у «зеленій зоні» дозволені масові заходи загалом не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра та маскового режиму, у «жовтій» – не більше 30 людей, у «помаранчевій» — не більше 20. Проведення спортивних заходів дозволяється без глядачів, окрім міжнародних змагань, де їх проведення з глядачами можливе за окремим погодженням МОЗ.

У всіх областях, незалежно від рівня епідемічної небезпеки, ресторани та кафе можуть працювати лише з 7:00 до 22:00. Проте вони можуть працювати на винос і доставку.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини