Тетяні Чорновол скасували арешт

Суд змінив запобіжний захід для екснардепки Тетяни Чорновол, яка підозрюється у вбивстві. З-під нічного домашнього арешту її відпускають на особисте зобов’язання.

Про це повідомила в коментарі “Укрінформу” її адвокатка Ірина Кузіна.

“Вчора розглянули це питання, і Чорновол змінили запобіжний захід на особисте зобов’язання. Був наданий перелік свідків, з якими вона не може спілкуватися. Щодо території спілкування – вона не обмежена по Україні. Тільки за кордон не може виїжджати”.

Водночас Чорновол заявила, що їй заборонили відвідувати приміщення колишнього офісу “Партії регіонів” в Києві, у підпалі якого її підозрюють, інформує “5 канал”.

“Тепер у мене новий запобіжний захід – це особисті зобов’язання. Чому знову так – процесуально іншого виходу насправді не було, тому що згідно з КПК, максимальний домашній арешт може бути 6 місяців. Які вже минули. Такі трошки веселенькі зобов’язання. Справа досить невесела, але тут правда сміх крізь сльози. Це мені зараз дасть можливість займатись, до речі, виборами, я ж член “ЄС”, зараз вибори, і я зможу їздити по регіонах, займатись агітацією”, – розповіла вона.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини