Алла Мазур показала візуальні наслідки боротьби з онкологією – тепер ведуча носить коротку стрижку

16 вересня день народження відзначає Алла Мазур. З нагоди свого 55-річчя телеведуча показала себе справжню – без перуки, яку носила через тривалу боротьбу з онкологією.

Про це пише apostrophe.

Як зазначила іменинниця на своїй сторінці в Facebook, не варто боятися візуальних наслідків боротьби з хворобою. “Тому що головне – очистити організм. А волосся – відросте. І життя підкине вам новий образ: який може виявитися несподівано симпатичним. Навіть модним і актуальним: як виявилося в моєму випадку”, – написала Мазур.

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

У новому образі ведуча каналу “1+1” прикрасила п’ять обкладинок осіннього номера української версії журналу Marie Claire. На знімках Алла Мазур, яку глядачі звикли бачити з каре і темним волоссям, постала з короткою стрижкою “під хлопчика” і попелястим відтінком.

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

“У цьому номері Marie Claire – моє послання тим, хто вчиться сміливості: приймати себе – і любити себе – і в біді, і в радості. Хто наважується змінити життя – після онкології. Йде вчитися танцям. Йде на йогу. Починає медитувати. Наповнює себе любов’ю. Тому що тільки так – зможемо поділитися нею з іншими. Не бійтеся змін. Повірте в себе і свої сили. Довіртеся Небу: там дійсно дивовижним чином підказують нам шлях”, – зазначила телеведуча.

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

  • Про боротьбу з онкологією Алла Мазур повідомила фоловерам в листопаді 2019 року. Два місяці по тому телеведуча розповіла, як переносить хіміотерапію та поділилася знімками з лікарні.
  • Трохи пізніше Алла Мазур повідомила про фейк, який поширюють про неї в соцмережах. Шахраї використовують її ім’я для збору грошей.
Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини