Олександр Лукашенко “узурпував владу” і “зник безвісти”: зламали сайт МВС Білорусі

Хтось зламав сайт міністерства внутрішніх справ Білорусі й розмістив там фото й дані Олександра Лукашенка. Його, мовляв, розшукують, а ще він узурпував владу та вчинив злочини проти білоруського народу

Сайт білоруського МВС у четвер, 3 вересня, вочевидь, зламали хакери. Невідомі кібержартівники розмістили фото та дані Олександра Лукашенка у розділі “зникли безвісти”, пише 24 канал.

Лукашенко

Окрім Лукашенка, МВС “розшукує” і свого голову – міністра внутрішніх справ Білорусі Юрія Караєва. Обох звинуватили у “злочинах проти білоруського народу”, а Лукашенко ще й в “узурпації влади”.

У розділі “прикмети” щодо Лукашенко написали, що він “сильно кульгає під час ходьби”. А Караєв просто “озброєний і дуже небезпечний”.

Зауважимо, після публікації інформації про злам (це сталося приблизно о 20 годині) сайт МВС Білорусі припинив працювати. І навіть станом на 5 ранку 4 вересня він не відкривався.

А лише у переддень, 2 вересня, офіційний сайт президента Білорусі атакували хакери У стилі Вєрки Сердючки: сайт президента Білорусі зламали : якийсь час на офіційній сторінці висів банер, на якому можна впізнати костюм Вєрки Сердючки.

До слова, Олександр Лукашенко потрапив у базу “Миротворця” Олександр Лукашенко потрапив на “Миротворець”: причини й деталі за “замах на суверенітет і територіальну цілісність України”. Білоруського главу держави називають “поплічником проросійських терористів і російських загарбників”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини