Сергій Притула зворушливо висловився про стосунки з дружиною

Український шоумен і кандидат в мери Києва Сергій Притула зворушливо висловився на адресу своєї дружини Катерини, з якою зазначив п’яту річницю весілля.

Знаменитість публічно зізнався в коханні до дружини і відзначив всі плюси їхнього спільного життя. Про це він написав на особистій сторінці в Facebook, – пише obozrevatel.

“За 5 років після весілля я відпрацював 600 концертів по всьому світу, знявся в +/- 300 телепрограмах на трьох каналах, погладшав на 5 кг і, якогось біса, посивів на бороді. Ти – народила дочку і поставила брекети. Ну, це крім того, що ходила на роботу і закривала кілька проектів на паралельних курсах. Ну і ще займалася ремонтами, щоб у нас було затишне гніздечко. Навчилася готувати те, чого раніше не вміла, але знала, що я таке люблю”, – звернувся до коханої Сергій Притула.
Шоумен зізнався дружині в коханні

Шоумен зізнався дружині в коханні Facebook Сергія Притули

Також він додав, що вдячний дружині за те, що вона завжди була поруч з ним і підтримувала в будь-якій ситуації.

“Головне, ти завжди була поруч у важливі моменти. З кожним роком ти стаєш красивішою і мудрішою! І ще, тобі дуже личить материнство! Мені залишається дрібниця – робити все, щоб тобі було не соромно зі мною” вийти в люди”. Вітаю нас з першій “5-річкою”! Люблю так, що на очі не бачу”, – зворушливо написав шоумен.
Весілля Сергія Притули і Катерини

Весілля Сергія Притули і Катерини Караван Історій

дружилася в Києві в 2015 році. У 2017 дружина Притули Катерина народила дочку Соломію.
Сім'я Сергія Притули

Сім’я Сергія Притули Караван Історій

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини