Не можна повертатися до лихих 90-х – Зеленський відреагував на стрілянину під Харковом

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський відреагував на напад на автобус під Харковом. За його словами, поліція швидко впоралася з поставленим завданням і затримала злочинців

Слова глави держави приводить його прес-служба, повідомляє Апостроф.

Володимир Зеленський

“Суспільство має згадати, що в державі є поліція і є Закон. А громадянин – отримати відчуття захищеності. Ані належність до певних політичних сил, ані прихильність до різних ідеологій, віросповідань, поглядів тощо, якщо це не заборонено законодавством, не повинні бути виправданням злочинів, – сказав він.

Президент зазначив, що в Україні “безкарність породжує вседозволеність. Зеленський додав, що розслідування у таких справах має відбуватися якомога швидше.

“Ми десятиліттями слухали гасло “Закон – один для всіх”. Але бачимо, до чого призводять порожні обіцянки! Безліч правоохоронних органів зосередили увагу на економічних і корупційних злочинах, боротьба з якими, звичайно, важлива, але ми не повинні допустити повернення до “лихих 90-х” з зухвалими розбірками на вулицях. Тому гучні слова повинні нарешті перетворюватися в результат, а винні – отримувати реальне покарання”, – завершив президент.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини