Ваша балаканина нікого вже не цікавить: мама Кузьми Скрябіна відповіла “диванним експертам”

Мама Андрія Кузьменка закликала дбати про своїх дітей і виховувати їх без злоби і зависті до ближнього

Мама Андрія Кузьменка (Кузьми “Скрябіна) відреагувала на хвилю коментарів у соціальних мережах щодо присвоєння посмертно звання Героя України її сину Кузьмі Скрябіну, інформує 4 студія.

“Я хочу сказати всім, кому звання Андрія не дає дихати – заспокійтеся, дихайте глибоко, не завидуйте.. Дбайте про своїх дітей, виховуйте їх без злоби і зависті до ближнього, бо ваш поганий приклад накладе на їх долю паскудний слід… А Андрія душу, і мою залиште в спокої, бо не вам судити… Хто ви такі …. в цьому житті? Праведники….??! Герої..?Судді? Тільки Бог зараз суддя для Андрія і його земних справ. Заспокійтеся всі – і ліві, і праві, і подивіться на себе в дзеркало. Попробуйте піти його стежкою і повторити бодай би йоту з того, що він встиг зробити за своє коротке буття..”, – написала Ольга Кузьменко.

Вона додала: “Попри всі ваші злобні випади проти мого сина – не дай вам Боже втратити дитину, так як втратила я, чи втратили матері своїх дітей на фронті!!! Схаменіться, не робіть шоу по ТВ каналах, де ви просиджуєте марно годинами, безрезультатно. Ваша балаканина нікого вже не цікавить. Я дивлюся на вас як на невдах, які завидують навіть мертвим. Мені вас жаль..Це виглядає нікчемно! P.S.Андрій ніколи і нікого не просив про нагороди, ніколи не співав оди президентам,вони знайшли його самі, від кардинально різних людей.! Посмертно!! Зупиніться, витріть слину і починайте діяти, може і ви послужите Україні не словоблудієм, а ділом…”, – написала мами Кузьми Скрябіна.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини