Через червону зону в Самборі дозволять тільки висадку пасажирів

Пасажири, які відмовляться від поїздки через закриття цих станцій для посадки, зможуть повернути квитки.
ілюстративне фото: Главком

ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО: ГЛАВКОМ

За рішенням Державної комісії ТЕБ і НС на трьох залізничних станціях відбуватиметься лише висадка пасажирів без посадки. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці, – пише Твоє місто.

Зокрема, з 17 серпня закриють продаж квитків зі станцій Самбір, Дубно та Клевань на шість пар поїздів. На вказаних станціях можна буде зробити лише висадку. Зі станцій Самбір, Дубно та Клевань не продаватимуть проїзні документи на такі поїзди:

№98/97 Ковель – Київ,

№49/50 Київ – Трускавець,

№45/46 Ужгород – Лисичанськ,

№231/232 Івано-Франківськ – Генічеськ,

№217/218 Київ – Рахів,

№743/744 Київ – Львів.

Пасажири, які відмовляться від поїздки через закриття цих станцій для посадки, зможуть повернути квитки у залізничні каси чи через інтернет і отримати 100% відшкодування їх вартості.

Нагадаємо, що з 1 серпня в Україні запровадили новий підхід до адаптивного карантину через поширення Covid-19. Так, 31 липня країну поділили на чотири зони за рівнем епідемічної небезпеки. Червоною зоною з 3 серпня оголосили міста Луцьк і Тернопіль, а також Кіцманський район Чернівецької області. Загалом у 8 областях України є червоні, помаранчеві або жовті зони.

Так, раніше потяги не зупинялися у Луцьку та Тернополі, а пасажирам, які придбали квитки на ці рейси, мали компенсувати повну вартість.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини