Радник Єрмака назвав Сенцова пристосуванцем

Радник глави Офісу президента України Андрія Єрмака Михайло Подоляк заявив, що Олег Сенцов ображає тих, хто допомагав його звільняти, і не вважає його “жертвою катівні”.

Колишній політв’язень, український режисер Олег Сенцов – пристосуванець, заявив 11 липня у Facebook радник глави Офісу президента України Андрія Єрмака Михайло Подоляк, – пише gordonua.

“Олег Сенцов” – просто фантастично ідеальна ілюстрація особливостей нашого внутрішнього національного характеру. Того самого горезвісного хутірського пристосуванства. З обов’язковим елементом забійної невдячності”, – написав він.

За словами радника, Сенцова одні використовували як “картинку-героя”, а “з в’язниці його в підсумку дістали інші люди, дістали відразу, без будь-яких умов”.

“Нині Сенцов підкреслено ображає у своїх оцінках людей, які його дістали і не юзали як “жертву катівні”. Він жахливо огидний у власному політичному пристосуванстві. Дешево і з несмаком. Він передбачуваний у своїх “експертних” кроках. Він зовсім не елітний, тому що інтелектуально порожній і дріб’язковий у моралі. Хоча ні. Він – банально аморальний. І він нудний насправді. Творчо й політично “не злітний”. Тому що хайп хайпом, впізнаваність впізнаваністю, але моральна гниль завжди огидно пахне за версту”, – заявив Подоляк.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини