Садовий сказав, коли у Львові відновиться туристичний сезон

Щоб туристичний сезон у Львові відновився, то в Україні насамперед має запрацювати рух міжміського транспорту. Однак Андрій Садовий запевняє, що місто вже готове до цього.

Таку думку він озвучив в ефірі 24 каналу та пояснив: “Готовність (до туристичного сезону – 24 канал) в нас є, але дай Бог, щоб ситуація покращилась в усій державі, бо неможливо побороти коронавірус в одному місті”.

За його словами, місто має бути насамперед безпечним, тому у Львові не можливо навіть випити кави у закладі поки вам не виміряють температуру та продезінфікують місце.

Безпечне місто Львів готове приймати гостей, коли це вже буде можливо в нашій країні, адже треба відновити рух міжміського сполучення, щоб поїзди та літаки могли курсувати, бо власною машиною не багато людей може приїхати, – зазначив мер Львова.

Він також додав, що транспорт в місті також функціонує, але в режимі спецперевезень.

Найбільше питань було по транспорту, щоб він працював в повному об’ємі, ми добавили достатню кількість машин, але формально громадський транспорт не працює у Львові, але спецперевезення здійснюються, ми не вимагаємо якихось перепусток, бо якщо людина їде в тролейбусі чи маршрутці, то значить їй потрібно”, – сказав Андрій Садовий.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини