«Може здатися, що мені не подобається Зеленський» – Сенцов поділився одкровеннями про Президента та вдячність

У День Героїв Олег Сенцов розповів про своє ставлення до Президента Зеленського.

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє Про Львів.

Режисер також висловив вдячність людям, які п’ять років боролися за його свободу.

“Про вдячність. Декому може здатися, що мені не подобається Зеленський, чи що я йому невдячний за звільнення мене та інших полонених. Це не так.

Одразу у трапа я потиснув йому руку та сказав «Спасибі!» Я не вважаю пана президента поганою людиною, але незгоден з деякими його діями та оточенням, які можуть завезти Україну глибше в болото, а не вивезти з нього.

І я не буду мовчати. Я вдячний усім тим людям, які боролися за мене ці п’ять років. Від керівників держави до звичайних активістів, від дипломатів до військових.

Особливо я пам’ятаю про Олександра Колодяжного, який загинув під час спецоперації по вивезенню Цемаха з окупованої території, на котрого потім я був виміняний у Путіна.

Своєю свободою я зобов’язаний в том числі його життю. А сьогодні я мав можливість виказати особисту подяку Дмитру Гержану, позивний «Тритон», який теж брав безпосередню участь в тій справі, де він теж підірвався на міні та втратив через це ногу.

Щиро дякую вам, хлопці, за вашу роботу, а ще тим невідомим мені гурівцям, які викрали покидька Цемаха.

Сьогодні ваше свято, свято справжніх Героїв України! Вітаю!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини