Меркель заявила, що безвіз для українців був би неможливим без “напористості” Порошенка

German Chancellor Angela Merkel and Ukrainian President Petro Poroshenko adress the media after a meeting at the German government guesthouse Meseberg Palace in Meseberg, Germany, May 20, 2017. REUTERS/Fabrizio Bensch - RTX36P5V

Канцлер Німеччини Ангела Меркель зазначила вирішальну роль українського президента Петра Порошенка у наданні безвізу для громадян України та заявила, що ФРН і далі буде діяти в пошуках мирного врегулювання на сході України.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що без “напористості” президента України Петра Порошенка скасування віз для українців було б неможливим, передає Гордон.ua. Про це вона говорила під час щорічного прийому представників дипломатичного корпусу в замку Мезеберг, повідомив у своєму Twitter посол України в Німеччині Андрій Мельник.

“Канцлер Ангела Меркель наголосила, що якби не особиста напористість президента Порошенка, запровадження безвізу було б неможливим”, – написав Мельник.

“Федеральний канцлер Ангела Меркель підтвердила готовність Німеччини і надалі робити вирішальний внесок у пошук миру на сході України”, – зазначив український посол.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини