“Я – правнук пабєдітєлей”: український футболіст, який поїхав заробляти в Росію привітав підписників червоним прапором

Український захисник російського “Зеніта” Ярослав Ракицький привітав своїх читачів інстаграму з Днем Перемоги.

На фото, опублікованому в пості нескладно розгледіти прапор СРСР, передає Gazeta.ua.

“9 травня! З Днем Перемоги! 75 років Великої Перемоги! На відео – мій переможний гол (2018) в фіналі Кубка в таке свято – 9 Травня. Присвятив його прабабусі, Тамарі Іллівні, – ветерану війни, вона допомагала пораненим на фронті, була медсестрою, прабабуся здобула Перемогу в 1945-му.

У 2018-му Тамара Іллівна востаннє зустрічала 9 Травня. Через рік прабабуся пішла, їй було 93 роки. Це особливий гол в її честь!

Спасибі вам за перемогу – кожного серця, кожної душі!”

Раніше Ракицький неодноразово відзначався проросійськими заявами. Тренер збірної Андрій Шевченко перестав його викликати до лав збірної України після переходу в російський клуб.

View this post on Instagram

9 мая! С ДНЁМ ПОБЕДЫ! 75 лет Великой Победы! На видео мой победный гол (2018г.) в финале Кубка в такой праздник – 9 мая. Его я посвятил своей прабабушке – Тамаре Ильиничне – ветерану войны, она помогала раненым на фронте, была медсестрой, прабабушка одержала Победу в 1945. В 2018 Тамара Ильинична последний раз встречала 9 мая. Через год прабабушка ушла, ей было 93 года. Это особенный гол в ее честь! Спасибо, Вам, за победу, каждому сердцу, каждой душе! Я – правнук победителей! Ветераны, крепкого Вам здоровья и низкий поклон! Мирного неба над головой! #прабабушкаГерой

A post shared by Yaroslav_Rakitskyy_official (@rakitskyy_official) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини