Арахамія обуривсячерез законопроєкт Порошенка про виплати медикам (фото)

У фракції “Слуга народу” готові утричі збільшити виплати лікарям, які захворіли або померли від коронавірусу COVID-19, аби перехопити ініціативу у “Європейської солідарності”.

Про це йдеться в скріншотах листування інформаційного каналу “Слуга народу” в Telegram, які оприлюднило видання “Цензор.Нет” . У них ідеться про те, що глава “СН” Давид Арахамія обурений тим, що “слуги народу” погодилися на позачергову сесію Верховної Ради за ініціативою лідера “ЄС” Петра Порошенка.

LIGA.net

“На останній сесії люди Петі ходили і збирали підписи, частина наших людей повелася на їх провокацію і теж дала підписи. У результаті вперше в нашій історії Петя без нас зміг зібрати позачергову сесію із законом про коронавірус. Там популізм. Якщо лікар захворів, то отримує 100 неоподатковуваних мінімумів. Якщо лікар помер – отримує 750 нмд”, – йдеться у листуванні.

Зазначається, що “Слуга народу” зареєструвала альтернативний законопроєкт.

“Щоб не віддати Петі в руки ініціативу, ми зареєстрували альтернативний законопроєкт, в якому: якщо лікар помер від коронавірусу, ми прирівнюємо його до смерті військовослужбовця на передовій з усіма виплатами; якщо лікар захворів і протягом календарного року отримав будь-яку ступінь інвалідності – то держава виплачує йому не менше 300 нмд”, – пише Арахамія.

Глава фракції “СН” додав у кінці: “Сподіваюся, наші колеги, які підписали цю хе*ню, будуть наступного разу обачнішими і не будуть від Петі підписувати нічого”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини