Львів’янка увійшла в TOP-10 інтер’єр-дизайнерів Чикаго

Низка світових спеціалізованих видань внесли українку Надію Гордон до рейтингу топ-дизайнерів американського міста Чикаго.

Про це пише Ua Post.

Зокрема видання Decorilla вказало Надію як одного з кращих дизайнерів Чикаго (Nadia Gordon Designs 10 Best Chicago Interior Designers).

“Увага до дрібниць, вдало підібрані колір та текстура гармонійно поєднуються в сучасному та перехідному стилях інтер’єрів Надії. Надія Гордон вважає, що головне завдання дизайнера – зрозуміти бачення свого клієнта, розширити його та втілити у реальність його індивідуальний стиль”, – йдеться у повідомленні журналу.

Видання Jetsetty внесло українку до Топ-5 дизайнерів Чикаго (Top 5 Interior Designers Anchored In The Windy City).

“Українка за походженням Надія Гордон вважає, що секрет успішного проекту полягає у розумінні та розкриті бачення свого клієнта та подальшій його реалізації у інтер’єрі. Найбільша помилка, що може зробити дизайнер – це нав’язати своє бачення клієнтам. Як наслідок – може вийти гарний інтер’єр, але він буде “чужим” для замовника”, – так описує принципи роботи Nadia Gordon Design автор публікації.

Ще один спеціалізований ресурс Decorill вказує Надію у своєму рейтингу Ten Finest Interior Stylist in Chicago.

У рейтингу також присутні Nate Berkus, Antony Michael та інші відомі дизайнери з Чикаго.

Надія Гордон емігрувала у США зі Львова у 2005 році. В 2013 році здобула диплом магістра за спеціальністю інтер’єр-дизайнер в Harrington College of Design.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини