В Італії українські лікарі отримали великодневі паски з Батьківщини (фото)

17 квітня, напередодні Великодня, до українських медиків, які з гуманітарною місією допомагають лікарям італійського регіону Марке боротися з епідемією COVID-19, приїхали представники Посольства України в Італії.

Попри труднощі з карантинними обмеженнями поїздок дипломати подолали відстань у 350 км від Рима, щоб привезти нашим медикам паски та солодощі, доставлені спеціально для них із України.

Представники українського Посольства завітали у міста Пезаро та Урбіно, де наразі працюють українські лікарі. Тож наші земляки отримали можливість не лише самим відзначити Христове Воскресіння, а й поділитися з італійськими колегами традиціями українського святкування Великодня.

Нагадаємо, що Україна послала бригаду з 20-ти лікарів-добровольців на допомогу Італії 4 квітня. Вони одразу вирушили до регіону Марке, де була найбільша кількість хвoриx та пoмepлих від кopoнавipусу.

Мешканці цього італійського регіону зустріли тоді прибулих словами «Пишаємося вами!». Адже українці-волонтери приїхали до Італії зі щирим бажанням допомогти італійським колегам у подоланні пандемії коpoнавiрyсу. Вони разом із місцевими медиками пліч-о-пліч встали у бій з Covid-19.

За матеріалами з сайту afisha.it

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини