«Брєд, я закликаю не закривати церкву» – актор Маски-шоу назвав карантин колективним безумством

Актор Маски-шоу Георгій Делієв закликав християн не зважати на карантин і йти до церкви. Він переконаний – заклики закрити церкву є антихристиянськими.

“Не перестаю дивуватися, наскільки глибоко люди можуть впадати в колективне божевілля. Боятися хвороби, але абсолютно не боятися своєї відповідальності перед Богом? Яка то маячня. Масове біснування особливо проявляється в період Страсного тижня. Ну якщо Віра слабка, варто хоча б включити мозок і логіку. Вже науково доведено тисячі разів, що саме страх хвороби і запрошує цю саму хворобу в власний організм. І зовсім не обов’язково, що саме коронованих вірус. Швидше за все іншу болячку. Їх набагато більше інших і більш страшних. А взагалі-то слід не забувати, що всі ми рано чи пізно покинемо цей світ. А ось, що там нас чекає? Тут якраз важлива власна відповідальність перед Богом! Ніяка відмазка, типу: я робив те, що й всі., А мені так сказали., А все так вчиняли, – не спрацює.
Отже, оскільки так багато антихристиянських закликів закрити церкву Христову, не відвідувати церкву Христову, не здійснювати літургію та інших таїнств і т д .. Я закликаю не закривати церкву Христову, відвідувати всі Богослужіння. Особисто я сповідався, причащався повним чином, маслособоровался, не цурався церковних ритуалів. Зрештою, намагався залишатися християнином, так само, як і в попередні роки.
Сьогодні Чистий четвер. Бажаю всім зберігати чистоту душі і навіть тіла”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини