Притула – мер Києва? Шоумен зробив важливу заяву

Волонтер і комік Сергій Притула вважає мерство в Києві непріоритетною історією.

Сергей Притула показал жену Екатерину - фото | РБК Украина

“Мені регулярно друзі скидають ті чи інші опитування, соціологію. Я туди дивлюся, десь мені смішно, десь – не зовсім. Тому що тільки за останні десь тижні три це вже якась третя чи четверта соціологія.

У якійсь я є, у якійсь мене немає. В одній у Кличка якісь там відсотки, у Пальчевського, ще у когось. Я сиджу і не розумію”, – сказав він “Українській правді“.

“Зараз це абсолютно не пріоритетна історія, чесно. Я навіть не дивлюся на якусь там найближчу перспективу, щоб до цих питань повертатися, тому що є нагальніші потреби”, – каже Притула.

“У того в клініці (Пальчевського. – Gazeta.ua) знайшли якісь там натяки, що люди лікувалися з коронавірусом. Це не проблема – проблема, щоб бути там у рейтингах. Когось взагалі з попелу там підняли – в рейтинги пхають”, – говорить волонтер.

Шоумену лестить те, що його “скромну персону міряють одразу з двох боків”. Це і по Києву, і, йому “сорока звісточку приносила”, що і по Україні”.

Але наразі він не має часу, щоб “розпорошуватися на ці речі”, тому що він “зараз не є учасником якоїсь кампанії чи ще якоїсь біди”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини