“Якби сьогодні пара-друга негідників з в ‘єтнамського рейсу переночували в кпз…” – Влащенко закликала владу відреагувати на дії евакуйованих порушників

“Якби негідники зранку отримали штраф у кілька тисячі доларів, то на час карантину я би повністю перейшла на сторону Арсена Авакова”, – про це у своєму Facebook написала телеведуча Наталія Влащенко. Також вона звернулася із запитанням до команди Зеленського – закритий в Україні повітряний простір чи ні?

“1. Если бы сегодня парочка- другая негодяев с вьетнамского рейса переночевали в кпз, а завтра с утра получили штраф в пару тысяч долларов, то на время карантина я бы всецело перешла на сторону Арсена Авакова.
2. Команда Зеленського, я что- то не поняла. Так мы закрыли украинское воздушное пространство или у нас тут семейка Адамсов?”

1. Если бы сегодня парочка- другая негодяев с вьетнамского рейса переночевали в кпз, а завтра с утра получили штраф в…

Gepostet von Natasha Vlaschenko am Sonntag, 29. März 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини