У інфекційній лікарні Львова – 7 нових пацієнтів з підозрою на коронавірус

Це люди зі Львова, Стрия та Винник.
Фото: Ігор Берник
Протягом 25 березня, із 7:50 до 17:30, на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію до медиків звернулись ще семеро пацієнтів. Про це розповіла лікарка-епідеміолог обласної інфекційної лікарні, головна позаштатна спеціалістка департаменту охорони здоров’я ЛОДА з епідеміології Наталія Тімко, повідомляє пресслужба ЛОДА, – пише Твоє місто.

За словами Наталії Тімко, цк пацієнти зі Львова, Стрия та Винник.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають 44 пацієнти. На самоізоляції перебувають 53 пацієнти. За увесь час виписано 37 пацієнтів.

Лікарка додає, що стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У однієї пацієнтки – наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою на COVID-19 звернулись 134 людини. За результатами тестів, у шести з них виявили грип. Ще два результати тестів – негативні на коронавірус. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 особи. У двох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Одна людина перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини