“Люди лежать просто на підлозі, чекаючи на допомогу” – українка опублікувала вражаючі фото з іспанської лікарні

У зв’язку зі зростанням кількості хворих на коронавірус в Іспанії пацієнтів приймають у готелях та переобладнаному виставковому центрі Мадрида. Про це пише на своїй сторінці у Facebook українка Катерина Доманська. Жінка опублікувала також вражаючі фото, на яких видно, що через перевантаження лікарень десяткам хворих доводиться лежати просто на підлозі, очікуючи на допомогу. А іспанські лікарні змушені викликати лікарів-пенсіонерів, оскільки суттєво бракує медиків.

“В Мадриді, де найбільша кількість хворих на коронавірус, лікарні не справляються з напливом людей
Люди лежать просто на підлозі чекаючи на допомогу.

В лікарні нашого містечка з четверга не приймали машини невідкладної допомоги і мусили направляти їх в інші госпіталі.

Через цей колапс, виставковий центр в Мадриді за 18 годин облаштували під лікарню (яка зараз є найбільшою в Європі) розраховану на 5500 людей, разом з боксами під інтенсивну терапію.

Туди вже в суботу, сусідні госпіталі почали направляти хворих з легким перебігом хвороби.
Ще 8 готелів приймають хворих в своїх номерах (так як вийшов наказ готелям закритися).

Ще вчора озвучили що 12% від хворих це медперсонал який заразився в лікарні і які тепер теж на карантині. Тому держава змушена викликати лікарів пенсіонерів на допомогу, так як просто не вистачає рук.

Фабрика, яка виготовляла взуття, тепер буде виготовляти маски

А тим часом, вчора президент оголосив, що будуть голосувати за продовження надзвичайного стану до 11 квітня, так як “найгірше ще попереду”. Так що запасаємося терпінням і #залишаємосявдома.”

В Мадриді, де найбільша кількість хворих на коронавірус, лікарні не справляються з напливом людей😳Люди лежать просто на…

Gepostet von Katia Domans'ka am Montag, 23. März 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини