“Єдність потрібна, щоб ефективно протистояти епідемії” – Вакарчук звернувся до Зеленського

вакарчук

Лідер “Голосу” Святослав Вакарчук закликав президента Володимира Зеленського не вирішувати “під шумок” питання, зокрема у Мінську.

Про це він сказав у відеозверненні в п’ятницю, передає Gazeta.ua.

“Дуже важливо, щоб ми зараз усі дотримувалися правил і демонстрували єдність. Єдність потрібна, щоб ефективно протистояти епідемії. Тому закликаю відправити на політичний карантин всі неоднозначні політичні питання, які є в державі. Це в першу чергу переговори у Мінську. Де кожне необережне рішення може призвести до розколу”, – сказав нардеп.

“Голос” має свої позиції по всім політичним питаням. Ми за проєвропейський вибір і готові його відстоювати. Часом – на вулиці мирними протестами. Але не сьогодні. Сьогодні нам всім потрібна єдність. Боротися з епідемією коронавірусу.

У мене є дружня порада до президента Зеленського та його команди. Не дайте привід звинувати вас, що під шумок складної ситуації ви вирішуєте свої політичні питання. Вам у першу чергу зараз важливо винести за дужки всі неоднозначні питання”, – заявив Вакарчук.

Уряд встановив режим надзвичайної ситуації у Києві, Дніпропетровській та Івано-Франківській областях. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини