“Переповнені аптеки, обмацування яблук, облизування пальців, коли видають решту” – львів’янка розповіла шoкуючi деталі про поведінку львів’ян під час карантину

Чиновниця Львівської міської ради Христина Береговська під час чергового добирання на роботу була вражена поведінкою львів’ян під час карантину. Про це вона написала у своєму дописі у Facebook.

Жінка шoкoвана тим, що літні жінки і далі продають молоко на тротуарі, також старших людей багато у громадському транспорті та аптеках. Береговська закликає людей схаменутися і не сприймати коронавірус як черговий розводянк.

“#Янакарантині
Але в режимі чергувань ходжу на роботу…

Нині на обід вперше за ніколи поїхала з’їсти додому.

– По дорозі по Городоцькій, стояла 27 хвилин в заторі,
(і чо ті всі люди не сидять вдома з припненими автами)

– Поки стояла в корку зазирала у трамваї і маршрутки які були наповнені людьми старшого віку…

– Паркуючи авто стала свідком як з одних жигулів вийшло дві бабусі доволі старшого віку із непідйомними сумками які торочили в руках в напрямку вулиці Кропивницького, що позаду Собору Єлизавети та Ольги.

Ці колоритні пані мене вельми зацікавили…

– Пройшовши пару метрів вони почали просто на тротуарі розпаковувати свої свіжоселянські молочні продукти. На них вже чекала черга вишикуваних львів’ян.

– Я завмерла, коли побачила сцену «причастя» сметаною з однієї ложечки!!!!

Я вже мовчу про переповнені @птеки, обмацування яблук і облизування пальців коли видають тобі решту.

– Люди добрі! Схаменіться!

Які б не придумували заборони для нас, ніц не допоможе, поки ми самі не заруб@ємо собі на носі що в світі біда, а Короновірус це см*рть, а не черговий розводняк…”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини