Цивілізований світ ніколи не визнає анексії українського Криму Росією – Порошенко

Цивілізований світ ніколи не визнає результатів так званого “референдуму” в Криму 16 березня 2014 року та анексії українського півострова Російською Федерацією. Про це на своїй сторінці пише п’ятий Президент України, лідер партії “Євроейська Солідарність” Петро Порошенко.

“Шість років тому російський агресор влаштував на нашій кримській землі свій незаконний “референдум”. Під дулами російських автоматів відбулося показове знущання над українським суверенітетом і територіальною цілісністю. На весь світ Кремль продемонстрував свою зневагу до міжнародного права і принципів добросусідства. І отримав законне покарання, яке і сьогодні стримує його ворожі апетити, а також невпинно наближає день повернення Криму під український суверенітет!

Глибоко вдячний всім нашим міжнародним партнерам за незламну позицію невизнання незаконної анексії Криму, протидію повзучій окупації акваторій Чорного і Азовського морів та тверду підтримку української боротьби за відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Наша боротьба триває. Крим – це Україна!”, – наголосив Порошенко.

За матеріалами Газета.юа

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини