Львів’янин пробіжить майже 750 кілометрів на честь українського прапора

12 березня львів’янин Ярослав Козак стартував у 23-денний забіг із українським прапором. Він планує подолати понад 747 кілометрів Львівщиною.

Про це повідомляє: Український інтерес

Таке рішення він приурочив до 30-ї річниці підняття українського національного прапора над Львівською міською ратушею 3 квітня 1990 року. Саме третього квітня Козак планує фінішувати.

Окрім популяризації історії походження і використання українського національного синьо-жовтого прапора, пропаганди здорового способу життя і оздоровчого бігу, він збиратиме кошти на лікування українських військових.

Чоловік планує щодня стартувати о 9 ранку та фінішувати о 18 вечора у центральній частині різних населених пунктів. Протягом дня він пробігатиме від 10 до 15 кілометрів, під час яких будуть зустрічі з громадськістю, збір коштів на лікування бійців АТО, відвідування визначних історичних місць.

Маршрут пролягає дорогами 13 районів Львівської області: Жовківського, Сокальського, Радехівського, Золочівського, Перемишлянського, Жидачівського, Стрийського, Сколівського, Турківського, Старосамбірського, Самбірського, Мостиського та Яворівського.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини