Ветерани полку “Азов” виштовхали Сергія Сівохо з його власної презентації (відео)

Під час презентації Національної платформи примирення і єдності в Києві активісти Нацкорпусу штовхнули радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивохо. Той упав на підлогу.

Пише: Gazeta.ua

Сварка розгорілася, бо Сивохо назвав війну на Донбасі внутрішнім конфліктом.

“Про що ви говорите! Влада повинна захищати українців. Зеленський і військові повинні захищати цю територію не шляхом компромісів. Багато у вас пропозицій, але я не бачу, як ви збираєтеся шукати консенсус з військовими, які поховали своїх друзів, батьків, синів? Територію України треба відвойовувати”, – висловив свої претензії один з активістів.

Сивохо натомість пояснив, що він мав на увазі під внутрішнім конфліктом: “Як відомо, у нас іде гібридна війна. Один із способів ведення війни – це ініціація внутрішнього конфлікту і підтримка його Російською Федерацією. Які ще питання?”

Коли радник серетаря РНБО намагався вийти із зали, у натовпі виникла тиснява. Один із активістів штовхнув Сивохо у спину. Тому допомогли піднятися та під руки вивели з приміщення.

Правоохоронці уже затримали й доставили до Печерського управління поліції 15 найактивніших осіб. Решту розшукують. Усім загрожує кримінальна відповідальність за хуліганство.

Затримання під КВЦ Парковий

Gepostet von Yan Dobronosov am Donnerstag, 12. März 2020

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини