Карантин у Львові: які заклади культури призупинили роботу

З 12 березня у Львові та області розпочався тритижневий карантин через поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID – 19.

Результат пошуку зображень за запитом львів карантин

У зв’язку з цим, призупинили роботу закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, у мистецьких, художніх та спортивних школах.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, також призупинили позашкільну освіту у всіх міських закладах культури, тимчасово не працюватимуть: Народні доми (Брюховичі, Винники, Левандівка, Білогорща, Збоїща та інші), Палац культури Хоткевича, Культурно-Мистецький центр Супутник, Центр Довженка, Кіноцентр

У звичному режимі працюватимуть: бібліотеки, Міський молодіжний центр, музеї, однак не рекомендовано не проводити масових групових екскурсій.

У театрах, в концертних залах та Органному залі можливе проведення подій лише до 200 осіб. Керівникам торгівельних мереж, торгівельно-розважальних центрів рекомендовано забезпечити посилення контролю щодо прибирання приміщень та не допускати до роботи працівників з ознаками гострого респіраторного захворювання.

Нагадаємо, у середу, 11 березня, комісія з питань ТЕБ та НС щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, ухвалила впровадження карантину на Львівщині а також ввела низку заборон.

Джерело: Львівська міська рада

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини