«Інтер» показав концерт із забороненими в Україні російськими співаками

«Ювілейний вечір» на «Інтері» був присвячений російському олігарху

Український телеканал «Інтер» 8 березня показав в ефірі концерт із забороненими в Україні виконавцями, передає Главком.

Під час концерту на «Інтері», зокрема, виступали Філіп Кіркоров, Микола Басков, Григорій Лепс, Валерія, Діма Білан, Ані Лорак, Стас Михайлов, група «Земляни», Михайло Шуфутинський, Денис Клявер, Жасмін і інші.

Як відомо, багатьом з цих «зірок» заборонений в’їзд в Україну, а деякі відкрито підтримували агресію Росії в Україні і анексію Криму.

«Ювілейний вечір» на «Інтері» був присвячений російському олігарху Михайлу Гуцерієву.

Концерт викликав хвилю обурення в мережі. Так,його різко розкритикував у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).

Два світи… Російський концерт на Інтері з тими хто підтримує вбивства українців та окупацію територій. У мене навіть…

Gepostet von Анатолий Штефан am Sonntag, 8. März 2020

«Два світи… Російський концерт на «Інтері» з тими, хто підтримує вбивства українців і окупацію територій. У мене навіть слів немає… 8 березня, російські окупанти обстріляли з ПТРК вантажний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил, один воїн загинув…» – написав Штефан.

У коментарях до посту Штефана українці також засудили показ концерту. «На жаль, пів країни – це суцільний «Інтер», – написав один з користувачів. «Слова відсутні … боляче … У країні, де розпочався сьомий рік війни, продовжують транслювати подібні концерти», – написала інша.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини