Люди обрали плеяду недонавчених, тепер розчаровуються – екснардеп

Під іменем Володимира Зеленського до Верховної Ради обрали недосвідчених і маловідомих людей. Тепер виборці бачать їхню роботу і розчаровуються.

Про це в інтерв’ю Gazeta.ua сказав народний депутат 8-го скликання Валерій Карпунцов.

“Симпатії і вподобання українців носять лідерський характер. Люди обрали Зеленського. Їм було байдуже, хто там у нього в списку. Зараз бачимо плеяду недонавчених, злочинців. На фоні там є і багато достойних. А хтось тягнув кумів, знайомих. Ось так воно і вийшло.

Надії на новий парламент були високі. Зараз ці очікування отримують зневіру. Йде війна, процес примирення через капітуляцію суспільство не сприймає. Паралельно отримуємо новини: тут ми не готові до одних загроз, там до інших. Зменшуємо фінансування армії. Чому чесно не кажемо, що нам потрібна “Вільха”, “Стугна”, “Корсари” (українські ракетні комплекси. – Gazeta.ua)? Якщо зробили ракетні системи і вони успішні, треба вдесятеро збільшити їхнє фінансування.

Українці – романтичний народ. Легко зачаровується, але й швидко розчаровується. Довіра до парламенту має йти через взаємну, справедливу систему виборів і сприйняття”, – зазначив Карпунцов.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини