“На Пулюя Небесна Сотня заслужила замість стрічки лише обгризок чорного сміттєвого пакету”: у Львові нечувано “вшанували” Героїв

"На Пулюя Небесна Сотня заслужила замість стрічки лише обгризок чорного сміттєвого пакету": у Львові нечувано "вшанували" Героїв

Замість чорної стрічки на прапорі – сміттєвий пакет. “На Пулюя Небесна Сотня заслужила замість стрічки лише обгризок чорного сміттєвого пакету!!!!!” – про це написала у одній із груп у Facebook львів”янка Оля Томашевська-Крижанівська. Жінка додала до поста відповідні фото, на яких видно, що прапор обмотаний сміттєвим пакетом. . “Невже стрічки стільки грошей коштують??? Стільки людей загинуло”, – обурюється вона. Також львів”янка порекомендувала всім, хто також побачить таке безчинство, телефонувати на гарячу лінію Львова.

“Емоції переповнюють. Пропоную кожному підняти голову і подивитись якастрічка чорна у вас на будинку, на прапорі. На Пулюя Небесна Сотня заслужила замість стрічки лише обгризок чорного сміттєвого пакету!!!!! Сумніваюсь, що це одиничний випадок. Невже стрічки  стільки грошей коштують??? Стільки людей загинуло. Скаогу вже оформила. Якщо і у Вас таке ж, 1580 Вам в допомогу. Це позор.”


Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини