“З’їм тебе, як ти – цей шоколад” – зірки шоу-бізнесу про свій День Валентина

Сьогодні, 14 лютого, закохані святкують день Св. Валентина. Зірки шоу-бізнесу розповіли Gazeta.ua, як намагаються привернути увагу своїх других половинок і чим дивували.

Ольга Сумська, актриса.

“Мій день Св.Валентина розпочався в далекому 1991 році. Це найяскравіший день в нашому житті. Тоді Віталій почав залицятися. Ми були призначені на головні ролі у мюзиклі “Кандід”. Саме 14 лютого я зайшла в гримерну і відчула симпатію з боку Віталія. В себе на столику побачила шоколадне серце і скуштувала. Але навіть не думала, що у середині був сюрприз. В ньому була записка із зізнанням у коханні: “Приходь завтра об 10-й на репетицію. Я з’їм тебе як ти – цей шоколад”. Віталій сам вилив це серце власноруч”, – пригадує Ольга Сумська.

Ольга Сумська з Віталієм Борисюком

Жінці достатньо таких романтичних подарунків, щоб остаточно закохатися. Власне, так і сталося, зауважила актриса.

Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком

“Саме таких подарунків я більше чекаю, аніж матеріальних. Одного разу на день закоханих Віталій співав серенаду зранку під вікном. Я прокинулась від знайомого рідного тембру голосу, але я не розуміла звідки він лунає. Дивлюсь у вікно, а він стоїть з оркестром, а сам співає з гітарою серенаду італійською. Ми обидва романтики і дуже шануємо це свято. Я теж готуюсь. Уже зробила романтичний сніданок, крім подарунків. Навіть замовила столик, хоча будемо грати виставу, але після роботи хочу, щоб повечеряли в гарному ресторані”, – розповіла Сумська.

Катерина Бужинська, співачка.

“6 років тому мій майбутній чоловік Діма напередодні дня закоханих сказав :”Швидко збирай валізу – покажу тобі рай на землі”. 14 лютого уже були на Мальдівах удвох в одному з найкращих готелів світу. Саме в цей день Діма запропонував вийти заміж. Це сталось на світанку. Він розбудив мене. За це розсердилася на нього, бо сама пізно лягаю спати. Ранній підйом — то війна з організмом. Та коли побачила серце з пелюсток троянд, заплакала” – згадує Катерина Бужинська.

Катерина Бужинська з чоловіком Дмитром

Кожного року 14 лютого співачка разом з чоловіком намагаються відсвяткувати цей день на новому місці.

“Ми дуже любимо подорожувати. Цього року ми у Сицилії”, – сказала Катерина.

Lilu, співачка, телеведуча

Lilu, співачка

“Один з найромантичніших днів Валентина я відзначала в Барселоні. Це незабутнє і величне місто. Більш того, в Європі приділяють велику увагу цьому святу. Тому, перебуваючи в Барселоні, ти дійсно відчуваєш справжню казку, ти ніби сам перебуваєш в романтичній феєрії, що панує по всьому місту. Рекомендую всім проводити цей день в Європі. Незважаючи на те, що по всьому світу з цього дня вже давно роблять бізнес, але в Європі його роблять красиво”, – зауважила Lilu.

Злата Огнєвіч, співачка

Злата Огнєвіч

“Я дуже люблю джаз і мені дарували поїздку на джазовий фестиваль в Європі. Це було неза-бутньо! І це був один з кращих Днів закоханих. Але також можу сказати, що відмінна ідея провести День святого Валентина на рок-фестивалі, і в подорожі”, – говорить Злата Огнєвіч.

Ольга Фреймут, телеведуча

“Прокинулася вранці, а стіл засервіровано порцеляновим сервізом, про який давно мріяла. Чоловік купив до свята, хоча сам дивується моїй величезній колекції горняток, яка вже у трьох сервантах не поміщається . Це і є любов… Вам – теплих взаємних почуттів”, – написала в Інстаграм Ольга Фреймут.

Тімур Мірошниченко, телеведучий сьогодні розповів, який найромантичніший вчинок зробив у своєму житті.

“Старт нашої родини був з пропозиції руки та серця. Наповнений романтикою та сюрпризами. Це було в Барселоні, куди ми з тоді ще майбутньою дружиною поїхали святкувати її день народження. Ще в серпні місяці придбав обручку і весь час носив її з собою, чекаючи на слушну мить. Так і проходив із нею у кишені декілька місяців, аж до жовтня. Дружина ні про що не здогадувалась. Адже я їхав в аеропорт з відрядження, всі мої речі збирала вона. Я кинув сумку в машину, взяв ту, що зібрала кохана, і ми полетіли. 9 жовтня я поклав каблучку в кишеню шорт і ми пішли гуляти. Я знав, що це буде сьогодні, але чекав на ту саму мить. Увесь день все йшло не так. Там розпродані квитки, там ремонт, там зачинено. Всі наші плани шкереберть”, – пише в Інстаграм Тімур Мірошниченко.

На заході сонця ледь встигають на останній фунікульер на гору Монжуік. Там вмовляють таксі відвезти до однойменного замку, який мав зачинитись за 15 хв. У самому замку вмовили касира продати квиток, хоча залишилось лише 10 хвилин. І побігли на екскурсію, розповідає телеведучий.

“Звісно, ми були там одні. Сонце вже сідало і перед нами відкрився шаленої краси краєвид. Усе місто на долоні, порт, море та перші зорі на небі. Я відчув, що час настав. Дістав обручку, обійняв та спитав “Будеш?”. У відповідь я почув сльози радості. Замість тисячі слів. Це 100% був найромантичніший день у нашому житті. Але я прям закликаю вас радувати коханих не тільки на свята, а щодня! Вони цього заслуговують!”, – підкреслив Тімур.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини