Дзідзьо публічно зізнався у коханні у новому яскравому кліпі

Гурт DZIDZIO, соліст якого Михайло Хома у студентстві рік “прожив” у потязі Львів-Київ, порадував прем’єрою кліпу.

Він випустив відео на композицію “Я люблю тебе, Київ”. Перед прем’єрою Дзідзьо запостив у Instargam зізнання й історію про те, як закохався. І тільки наприкінці історії Дзідзьо пояснює, з ким було так важко стільки років вибудовувати стосунки, пише ТСН.

“Я хочу зізнатись. Ми вперше зустрілись з тобою, коли я разом зі студентським хором на сцені Національного палацу “Україна” співав пісню “Бодай ся когут знудив”. Емоції настільки переливались, що я вирішив піти широким кроком навпроти в ресторан. Зайшов, відкрив меню, закрив меню і вийшов. Я перестрашенний ніяк не міг зрозуміти, як так люди можуть дорого платити за їжу! Тому вирішив не починати стосунки, бо не можу оплатити навіть обід. Я старався тобі сподобатись, вчився, дивився на людей, які були безумно закохані в тебе, бо з тобою вони мали можливість реалізувати свої мрії”, – написав у дописі виконавець.

Знімали відео у центрі Києва у відомих історичних місцях, які люблять і знають кияни і гості столиці, які є пам’ятками архітектури місцевого і національного значення: Поділ, Андріївський узвіз, станція метро Університет, вулиця Хрещатик і Майдан Незалежності.

Режисером виступив Брюс Парамор. Хореографію для відео ставила Яна Цибульська, з якою Михайло Хома був у парі на проєкті “Танці з зірками”. Також у кліпі станцював чоловік Яни, теж учасник “Танців” Дмитро Жук.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини